Invester i Hove

Aktionærportal

På vores aktionærportal kan alle aktionærer, der er navnenoteret i ejerbogen, se deres beholdninger, tilmelde sig generalforsamlinger og afgive fuldmagt/brevstemme. Man skal angive sin email-adresse på aktionærportalen for fremover at modtage indkaldelser via email til Hoves Generalforsamlinger. 

Finans

FinanskalenderDato
Halvårsrapport for 1. halvår 202230. august 2022
Årsrapport for regnskabsåret 2022 30. marts 2023
Sidste frist for indsendelse af forslag til generalforsamling24. marts 2023
Ordinær generalforsamling 202328. april 2023
Halvårsrapport for 1. halvår 202330. august 2023

GENERALFORSAMLING 2023

Indkaldelse på dansk:

Proxy Postal Vote:

Bilag 1: Introduktion af bestyrelseskandidater til valg og genvalg:

Notice of Annual General Meeting 2023:

Fuldmagtsblanket på dansk:

Generalforsamling 2022:

Nyeste
Aktiekurser

Følg Hoves aktiekurs på Nasdaq First North Denmark fra 26. november 2021.

Selskabs-
meddelelser

Læs seneste nyt fra Hove omkring selskabet og aktieemissionen

Hoves ledelse og bestyrelse

Mød vores fagligt stærke ledelse

Maja Vonsild Jørgensen

CEO, HOVE A/SLinkedInLæs mere

Thomas Alexander Kjeldbæk

CFO, HOVE A/SLinkedInLæs mere

Thomas Cramer

CCO, HOVE A/SLinkedInLæs mere

Uffe Kristiansen

GM & Senior VP Americas Region, Hove AmericasLinkedIn

Joseph Hårb

GM, HOVE TurkeyLinkedIn

Olavo N. Batista

GM, HOVE BrazilLinkedIn

Parag Yelegaonkar

GM, HOVE IndiaLinkedIn


Mød vores aktive bestyrelse med bred og dyb erfaring

Knud Andersen

Regional Partner DK, Alder Private EquityLæs mere

Michael Gaarmann

Tidligere partner i Lundgrens, nu professionelt bestyrelsesmedlemLæs mere

Mette Søs Lassesen

Executive Director, RambollLæs mere

Jesper Bregendahl

Strategy Director, Wrist Ship SupplyLæs mere

Dennis Schade Forchhammer

Founder & CEO, Happy HelperLæs mere

Hans Christian Hansen

Owner & Consultant, Hove A/SLæs mere

Presse-
henvendelser

For pressehenvendelser, kontakt venligst Kommunikationschef Trine Nielsen på +4561404795 eller presse@hove-as.dk

Vores Historie

En vækstrejse drevet af vindenergi

Hove blev stiftet i 2000 og har siden fulgt med vindindustrien på sektorens himmelflugt med markante vækstrater. Læs første kapitel af historien her.

For godt 20 år siden henvendte en af verdens største vindmølleproducenter (OEM) sig til Hove med et problem: deres serviceteknikere blev ved med at få muskulærskader og sygefraværet var stigende. I takt med at vindmøller blev større, voksede mængden af smørefedt per vindmølle også, og dermed blev arbejdet med manuelle smørepumper mere og mere opslidende for serviceteknikerne. Efter at have klatret 100 meter lodret op i en vindmølle, skulle de manuelt nu pumpe flere kilo fedt ind i lejer med højt modtryk. Hove udviklede en mere automatisk løsning til at pumpe fedt ind i vindmøllelejer. De  udviklede den første automatiserede smørepumpe, som med et højt tryk kunne pumpe smørefedt ind i vindmøllers lejer. Dermed var rejsen begyndt, og Hove A/S blev stiftet i 2000.

De følgende år vækstede selskabet sammen med den store vindmølleproducent, og det begyndte at rygtes i industrien, at der var en løsning i markedet, som ikke blot skånede serviceteknikerne, men som også reducerede nedetid og mandetimer under vedligeholdelsen. I 2006 kom yderligere en Hove-innovation på markedet, som optimerede smøring af lejer i vindmøller: den sammenklappelige fedtbeholder. Denne patenterede opfindelse gjorde Hoves løsning markant mere håndtérbar, og derfor vandt selskabet endnu en af verdens største vindmølleproducenter som ny kunde.

I 2009 købte Hans Christian Hansen 49 % af Selskabet. Hans Christian Hansen fik løbende en større rolle i driften, hvor han med sin operationelle erfaring fra andre brancher var med til at optimere produktion og logistik. I 2009 tiltrådte Thomas Cramer som sælger (nuværende CCO), hvorefter salgsindsatsen blev intensiveret. Thomas Cramer har med sin tekniske viden og problemløsende kapacitet været en væsentlig faktor for Hoves udvikling.

I 2012 havde Hove fire OEM’er i kundeporteføljen, men i 2013 mistede Hove sin største kunde (en af verdens største OEM’er) til en nyopstået konkurrent. Samtidig vækstede salget til de andre store kunder, hvilket sikrede fortsat fremgang og vækst i omsætning. Det lykkedes efter en stor indsats dog Hove at vinde den tabte OEM-kunde tilbage i 2018, med et samlet tilbud indeholdende både bedre løsninger, kvalitet og service end konkurrenten.

Hans Christian Hansen overtog i 2015 det fulde ejerskab af Hove. Samtidig indtrådte Dennis Forchhammer (nuværende aktionær og bestyrelsesmedlem) som minoritetsaktionær med 11 % af aktiekapitalen.

I perioden 2016 til 2021 har Selskabet oplevet markant vækst i omsætning. I 2017 etableres datterselskabet i USA, og der blev i samarbejde med Eksportrådet sat fokus på forretningsudviklingen i Nordamerika. Projektet med Eksportrådet blev ledt af rådgiver Maja Vonsild Jørgensen, som senere overtog ledelsen af det amerikanske datterselskab som vækstede fra DKK 0 i 2017 til DKK 24 mio. I 2020. Salget i Hove USA forventes at udgøre tæt på 1/3 af den samlede omsætning i Hove koncernen i 2021. Samtidig er væksten i perioden også positivt påvirket af salget til den genvundne OEM.

I juli 2020 blev Maja Vonsild Jørgensen en del af koncerndirektionen i Danmark, og hun har fra juni 2021 overtaget rollen som CEO, hvormed hun nu har ansvaret for realisering af selskabets ambitiøse vækststrategi.

Hans Christian Hansen er fortsat tilknyttet selskabet som [hoved]aktionær og bestyrelsesmedlem, og har samtidig en rolle som sparringspartner for direktionen og ansvarlig for udviklingen af projektet Hafnia Pumps.

Få seneste nyt

Tilmeld dig Hoves nyhedsbrev. Bemærk at dette ikke er en virksomhedsmeddelelsesservice, men derimod en opsamlingsmail om stort og småt der sker i Hove i løbet af året. Den sendes med jævne mellemrum og max. 12 gange årligt. Vi kommunikerer på engelsk.


    Hove Carry

    Maintain port
    cranes smarter

    Get a complete portable lubrication solution with built-in digital tracking and documentation.